Tim naših stručnjaka će razmotriti Vaše potrebe, saslušati sve Vaše ideje, te oblikovati i implementirati optimalno rešenje koje će doprineti Vašoj maksimalnoj efikasnosti i transparentnosti u radu, te osigurati prednost na tržištu.  Nakon implementacije poslovnog softvera, izuzetnu pažnju poklanjamo podršci u Vašem svakodnevnom radu, kao i stalnom poboljšanju isporučenog proizvoda ili usluge.

Najveća snaga našeg tima je kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje i specijalizaciju. Naš tim je kombinacija stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i dinamičnih mladih radnika koji prate i uvode nove tehnologije u naše poslovanje, kako bismo uvek bili korak ispred.

LC WebTicketing ( skraćeno LC WT) je nova usluga naše firme, to je sistem slanja i obrade korisničkih zahteva. Ova LC usluga je dostupna kroz internet preglednik putem web aplikacije pod nazivom LC WebTicketing. Osnovna namena LC WT usluge je ubrzavanje komunikacije između korisnika i LC zaposlenih i kao takva bi trebala unaprediti postojeće komunikacijske kanale (korišćenje faxa i telefona, slanje e-mailova i dopisa putem pošte), te uz pomoć dvosmerne komunikacije doprineti još bržem i kvalitetnijem rešavanju korisničkih zahteva.

U nastavku Vam donosimo informacije koje vam mogu pomoću kod uspešnog profesionalnog upravljanja stambenim zgradama.