Održan radni sastanak/prezentacija – Profesionalno upravljanje prema novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada u Srbiji

Izuzetno zanimljiva radionica uz odlično uključenje svih učesnika, te rad u maloj grupi (do 15 učesnika, a bilo nas je 13 – idealno). Rad u maloj grupi ponovo se pokazao kao dobar način prenošenja znanja i razmene iskustava.

Svoje veoma pozitivne utiske iznela je Bojana uz divljenje na energiji s kojom su predstavnici LCS Softa prenosili svoja znanja i iskustva. Prezentovan SW za Organizatore profesionalnog upravljanja ponovo je pokazao bogastvo funkcionalnostima i velikim mogućnostima s puno detalja potrebnih za kvalitetan operativni rad Organizatora.

Na radionici je bilo spomena i o ‘Prvoj konferenciji o primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada u praksi’ održanoj u Privrednoj komori Srbije u utorak, 14. novembra 2017. godine. Svima je bilo žao što nisu znali za Konferenciju (osim kolege Dejana Spasića koji je na istoj bio), tako da smo im pokušali preneti odgovore na neka pitanja sa Konferencije, a posebno utiske LCS Soft tima kako je Konferencija bila odlična i stvarno mesto na kojem su se dobijali konkretni odgovori na konkretna pitanja. Prenesene su i velike pohvale Privrednoj komori Srbije i Udruženju organizatora profesionalnog upravljanja INICIJATIVA ZA KVALITETNIJE STANOVANJE, koji su organizovali Konferenciju uz medijsku podršku REPREZENTE, te tehničku podršku LCS Soft tima.

Od zanimljivih tema i predavača svakako želimo istaći Jovanku Atanacković, pomoćnicu ministra u Ministarstvu građevinarstva saobraćaja i infrastrukture čiji deo izjave za medije možete videti OVDE.