9. stručni seminar Sudska praksa i mišljenja ministarstava

U profesionalnom upravljanju stambenim zajednicama, neophodno je voditi se Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada (“Sl. glasnik RS”, br. 104/2016 i 9/2020 – dr. zakon) i sve raditi u skladu sa njim.

Međutim, veliki je broj nedoumica u vezi toga kako treba raditi, koje su obaveze organizatora prof. upravljanja, koje su odgovornosti stambene zajednice, a koje profesionalnog upravnika… A gde su nedoumice, tu su često i nesporazumi pa se događa da stvari završe i na Sudu. Znate li kada i kako pokrenuti sudski postupak? Da li ste imali iskustva sa Sudom i da li znate kako sve to izgleda?

Saznajte odgovore na sva ova pitanja i olakšajte svoje poslovanje.

Pozivamo Vas na Webinar za profesionalne upravnike – Sudska praksa i mišljenja ministarstava, koji će se održati putem aplikacije Zoom, 17. novembra 2020. godine.

Predavači na webinaru su vrhunski stručnjaci iz domena kojima se bave, a to su: Marko Arsenijević (pravni stručnjak, vlasnik firme Kućni Majstor i redovan predavač u obuci za profesionalne upravnike pri PKS-u), Đorđe Stefanović (advokat), Stevan Novković (vlasnik firme Beohome Tim d.o.o.), kao i Rade Ignjatović i Uglješa Šunjevarić (stručni konsultanti LCS Soft-a).

Prijavljivanje za navedeni Webinar možete pronaći OVDE.

Nakon prijavljivanja, dobićete tačna uputstva za uključivanje i učestvovanje na Webinaru.