LCS Soft – predvodnik modernog upravljanja stambenim zgradama

Nastojanja preduzeća LCS Soft da u Srbiji među prvima pokrene proces uvođenja i sprovođenja novih zakonskih propisa koji definišu upravljanje stambenim zgradama imale su i jedan dodatni rezultat. Sve češće nam se obraćaju mediji jer iskustvo i znanje daju našim konsultantima kredibilitet da o toj temi suvereno iznesu relevantne informacije.

Naš kolega Stevan Novković gostovao je u emisijama Beograde dobro jutro, Studija B i  Novi dan, N1 televizije, s ciljem da razjasni kakve promene nastupaju i kako im se što pre prilagoditi.

Zakon o stanovanju i održavanju zgrada (‘Sl. Glasnik RS’, broj 104/2016) doneo je za Srbiju mnoge novosti, ali i nedoumice, u domenu upravljanja stambenim zgradama. Puno se toga menja, po svoj prilici na bolje, ali proces nije jednostavan i trajaće. „Promene koje donosi novi Zakon o stanovanju i održavanju zgrada u Srbiji mogu da se dogode jedino ako im se pristupi profesionalno, a za to treba mnogo informacija, znanja i iskustva.“ , tvrdi kolega Stevan.

LCS Soft je krenuo od samog početka sa informisanjem i edukacijom svih koji su sa upravljanjem stambenim zgradama povezani na bilo koji način. Kroz čitav niz besplatnih radionica naši su konsultanti detaljno i sistematski radili sa zainteresovanim učesnicima. Za jesen pripremamo stručne seminare o upravljanju stambenim zgradama koji će krenuti i korak dalje. Stručnjaci iz raznih područja i predavači, profesionalci iz cele regije biće gosti seminara a teme aktuelne i primenjive u praksi.

Pogledajte njegov nastup.