Najava – Prva konferencija o primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada u praksi

U organizaciji Privredne komore Srbije i Udruženja organizatora profesionalnog upravljanja – Inicijative za kvalitetnije stanovanje (IZKS), u utorak 14. novembra 2017. godine u Privrednoj komori Srbije (Terazije 23, velika sala, 2. sprat), s početkom u 09:00 časova održaće se Prva konferencija o primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada u praksi.

Konferencija je namenjena svim zainteresovanim vezano za delatnost profesionalnog upravljanja, na kojoj će se obraditi aktuelne teme prema Programu rada. Posebno izdvajamo:

  • Zakon o stanovanju i održavanju zgrada (‘Sl.glasnik RS’ 104/2016) – cilj donošenja i pripremne radnje za kvalitetnu primenu
  • Očuvanje stambenog fonda u lokalnim zajednicama i edukacija profesionalnih upravnika
  • Profesionalno upravljanje zgradama – organizovanje kao bitna komponenta kvalitetnijeg rada delatnosti i podizanje standarda upravljanja zgradama
  • Okrugli sto/panel rasprava – Kako do kvalitetnijeg upravljanja zgradama u Srbiji
  • Primena zakona u praksi – region i Srbija

Direktor naše firme, Rade Ignjatović, će ućestvovati na navedenoj Konferenciji kao predavač sa temom Regionalna iskustva na upravljanju i održavanju zgrada.

Detaljan Program rada možete pogledati na sledećem LINKU.

Ukoliko ste zainteresovani za učestvovanje na Konferenciji, pozivamo Vas da se prijavite na mejl fto@pks.rs ili na IZKS prema naknadim uputstvima. Više informacija uskoro i na ovom sajtu ili direktno upitom na info@profesionalni-upravnik.info.